Schæferhundeopdræt - Firmaets slogan

Om os
Gipsy
I 2006 købte jeg min dejlig schæftertæve Gipsy, i første omgang som familiehund. jeg fik så lyst til at få hvalpe på hende og var så heldig, at jeg kunne overtage min mors kennelnavn. Gipsy har nu haft 3 kuld hvalpe. Gipsy er desværre taget op til hundehimmelen - Hun vil altid stå som noget helt specielt for mig.
Quando
Fra Gipsys første kuld beholdte jeg en dejlig langhåret schæferhund, Quando, han er gudeskøn og forventer at han kan bruges til avl, når han er uddannet færdig.
 
Wega
Den 2. september 2011 fik jeg min nye hvalp Wega hjem, hun utrolig kærlig og fræk og et rigtig pivedyr. Min forventning til hende, er at hun, når hun er gammel nok og hun har fået sine prøver og avlskåring, skal indgå i avlen.
 
Shiva
Den 4. januar 2017 hentede jeg min nye hvalp. Hun er gudesmuk,både indvendig og udvendig. Er frimodig og fræk og supergod til brugshundetræningen. Forventer mig det helt store!
 
Stueopdræt
Schæferhunden er min store passion, med alt hvad det indebærer af træning, udstilling, prøver og pasning. Mine hunde lever inde i huset sammen med resten af familien.
At få hvalpe på sin hund, er et utroligt stort stykke arbejde, men også en stor glæde. At være med til fødselen, følge hvalpene dag for dag, lære hver hvalp at kende, og finde deres særegen, for hver hvalp har deres egen personlighed akkurat lige som mennesker. Giver man dem omsorg og masser af kærlighed under den spæde opvækst, får man en hund med tonsvis af selvtillid og bundharmoniske, når de er gamle nok til at flytte ud til deres nye familie.
 
Prøver m.v.
Jeg lægger selv prøver på mine hunde, da jeg ikke nænner at sende dem til Tyskland, som er meget almindeligt i branchen. Det gør selvfølgelig at det tager lidt længere tid inden alle prøverne er lagt, men til gengæld ved jeg at mine hunde er trænet med positiv forstærkning, så det forbliver nogle glade og logrende hunde.
 
 
 
Harmoniens Cherrie